• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Betaalmethoden & Verzending

PayPal:

Betalen met PayPal biedt een veilige manier om uw aankoop te voltooien. Gebruik maken van PayPal, u een account dat je het gemakkelijk kan hechten aan uw credit card of bankrekening nodig. Geen extra kosten in rekening gebracht voor het betalen via PayPal.


Credit Card: Visa, Mastercard

Credit card betalingen via een beveiligde verbinding, zodat u geen risico lopen. Een credit card betaling is zo goed als direct verwerkt, zodat we meteen je bestelling kan verwerken en verzenden. Uw gegevens worden beschermd en niet opgeslagen.


Gratis verzending met DPD naar Oostenrijk, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Groot-Brittannië en andere Europese landen.


Alle bestellingen worden doorgaans verzonden binnen 24 uur. De meeste bestellingen worden verstuurd met behulp van DPD Ground verzendkosten. Levering duurt 1-4 werkdagen (maandag - vrijdag).


U wordt per e-mail een tracking-nummer na uw bestelling is verzonden. U kunt naar de website van de rederij om uw zending activiteiten te traceren.


U kunt ook uw bestelling te annuleren als uw product is nog niet verzonden. Toch betaalt u een 5% annuleringskosten. Zodra het punt wordt verscheept, kan de bestelling niet worden geannuleerd. Als u ervoor kiest om uw bestelling te annuleren als het eenmaal is verzonden, betaalt u voor "van en naar verzendkosten" die voortvloeien uit de verzending van uw bestelling.